Filtrer i våre oppskrifter

Eple-, mango- og blåostsalat

  • Salater
  • Under 20 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 4 stk epler
  • 1 stk lime, saften av
  • 1 beger matyoghurt
  • 200 g blåmuggost
  • 2 ss flytende honning
  • 2 stk mango
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1 pk ferdig salatblanding
  • 2 ss grovhakkede valnøttkjerner





1. Skjær skrelte epler i båter/biter og ha dem i en bolle. Press limesaft over.

2. Bland yoghurt og halvparten av osten (smuldret) og smak til med honning. Tilsett noen vanndråper og rør godt sammen.

3. Del mangoene i to, fjern steinen og skjær fruktkjøttet i pene biter. Bland med eplebitene. Fordel salatblader, mango- og eplebiter på fire tallerkener. Ha yoghurtblandingen skjevis her og der og dryss på resten av osten.

4. Bland sammen olje med litt balsamicoeddik og stenk det over til slutt. Til slutt ha over hakkede valnøttkjerner (kan sløyfes).

 

Kilde: www.frukt.no

 

VISSTE DU AT


Biene klynger seg rundt dronningen om vinteren for å opprettholde en jevn temperatur i kuben, slik at flest mulig bier overlever?