Filtrer i våre oppskrifter

Grillet ananas med romsaus

  • Grillmat
  • 15 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 1 stk frisk ananas
  • 2 ss honning til glasering
  • 1/2 ts malt kanel
  • 2 ss mørk rom (kan sløyfes)
  • 50 g honning
  • 75 g usaltet meierismør
  • 1 stk lime (saft og skall)



Dette er snadder! Server gjerne med god vaniljeis til.

1. Skjær toppen av ananasen, still den opp på et skjærebrett og skjær den i båter. Fjern kjernen fra hver båt og del i 2,5 cm tykke trekantede skiver.

2. Smør på honning og kanel på begge sider og grill anansen på middels varm grill 4-5 minutter, til frukten er glasert.

3. Smelt samtidig smøret i en liten panne, tislett honnign, limesaft og revet limeskall. Tilsett rom og rør til det bobler og er en jevn glasur.

4. Legg ananasen på tallerkener og hell den varme romsausen over.

 

Kilde: matprat.no

VISSTE DU AT


Honning er et rent naturprodukt, helt uten tilsetninger?