Filtrer i våre oppskrifter

Müsli med eplemos

  • Lønnesirup
  • 20-40 MIN
  • 1 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 6 dl havregryn
  • 4 dl puffet ris
  • 1 dl kokosmasse
  • 2,5 dl eplemos
  • 1 dl lønnesirup
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss malt kanel
  • 1/2 ts salt
  • 1 dl hakkede mandler



Eplemos kan også brukes til å smaksette frokostblandinger. Prøv denne hjemmelagde eplemüslien sammen med f.eks. yoghurt og bær til frokost, og få en flott start på dagen.

1. Bland sammen havregryn, puffet ris, kokosmasse, vaniljesukker, kanel, salt og hakkede mandler. Rør eplemos og lønnesirup godt sammen og hell over de tørre ingrediensene.

2. Bland alt godt sammen og hell det over på en bakeplate med bakepapir.

3. Stek på 175°C i 25 minutter, men rør om av og til slik at müslien blir jevnt brun og fin.

4. Avkjøl og oppbevar i tett boks.

 

Kilde: frukt.no

VISSTE DU AT


Honning inneholder stoffer som fungerer som prebiotika og øker vekst og aktivitet til de positive bakteriene i tarmen.