Filtrer i våre oppskrifter

Appelsingløgg

  • Drikker
  • 15 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 5 dl Sunniva appelsinjuice m/ fruktkjøtt
  • 3 dl Sunniva eplejuice
  • 2 appelsiner (i skiver)
  • 3 ss honning
  • 1 kanelstang
  • 1/2 ts knuste kardemommekjerner
  • 2 ts fersk revet ingefær
TIPS


Denne kan du fint lage i god tid før servering. Bare varm opp!




Gløgg kan være mer enn den tradisjonelle tomtegløggen. Prøv denne varianten med appelsin- og eplejuice. Den smaker nydelig sammen med "julekrydderet" kanel og frisk ingefær.

1. Bland appelsin- og eplejuice, appelsinskiver, honning, kanelstang, kardemomme og ingefær i en kjele.

2. Varm forsiktig opp og la det varmes i ca. 10 minutter. Sil av appelsinskiver og krydder.

3. Server i glass, gjerne med gresskarfrø eller pistasjkjerner i.

 

Kilde: tine.no

VISSTE DU AT


Det er hittil påvist 181 stoffer i honning, som vitaminer, mineraler og antioksidanter?