Filtrer i våre oppskrifter

Bringebærtapas med blåmuggost

  • Småretter
  • Under 20 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 8 bladsikorisalat (endivie)
  • 50 g muggost i biter
  • 8 stk valnøttkjerner, grovhakket
  • 125 g bringebær
  • 1 ss flytende honning
  • sitronmelisse til pynt



Herlig liten munnfull med bringebær, valnøttkjerner og blåmuggost i en skål av endiviesalat. Lekkert som forrett eller som tapas.

1. Ta salatbladene forsiktig fra hverandre, og la bladene ligge i kaldt vann med litt salt. Dette for å fjerne litt av den bitre smaken på salaten.

2. Tørk salatbladene og fordel dem på et serveringsfat. For at de skal ligge stødig kan du skjære litt av undersiden på bladene, slik at de blir flate i bunnen.

3. Fordel ost, valnøtter og bringebær på bladene. Ha noen dråper honning over.

Kjempefin rett som f.eks. kan serveres som en liten forrett eller som et spennende bidrag på tapasbordet.

 

Kilde: http://www.frukt.no/

VISSTE DU AT


Sverming er bienes naturlige måte å formere seg på?