Filtrer i våre oppskrifter

Canadiske blåbærpannekaker

  • Lønnesirup
  • 20-40 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 4 stk egg
  • 6 dl hvetemel
  • 2 ts salt
  • 6 ss smeltet smør
  • 6 dl melk
  • 3,5 ts bakepulver
  • 4 ss sukker
  • 1 kurv blåbær
  • lønnesirup etter smak



Pannekaker med blåbær i røra er kjempegodt. Og her gjør vi som canadierne; spiser dem med lønnesirup.

1. Pisk eggene lett. Bland sammen alt det tørre og tilsett eggene, smeltet smør og melk. Rør til det er så vidt samlet, det kan gjerne være litt klumper.

2. Hell en øse røre i stekepanna på middels varme og slipp 6-7 blåbær på hver pannekake. Stek til dem er gylne på begge sider og gjenta.

3. Serveres rykende varme med friske blåbær og selvfølgelig lønnesirup.

 

Kilde: frukt.no

VISSTE DU AT


Forskere har gode resultater ved bruk av sterilisert honning på sår med antibiotikaresistente bakterier?