Filtrer i våre oppskrifter

Glutenfrie honningmuffins Bronse i NM i honning 2017

Bronsevinner NM i honning 2017 av Kathrine Kragøe Skjelvan

  • Bakevarer
  • 20 MIN
  • 20 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 1,5 dl fullfett kokosmelk
  • 1 ts fiberhusk
  • 3 egg
  • 0,85 dl flytende honning
  • 3 dl lyst glutenfritt mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dæsj malt vanilje
  • 1 dl rapsolje



Enkle og glutenfrie honningmuffins som passer like godt i matpakka som i bursdagsfesten. Bronse i NM i honning 2017.

Sett ovnen på 225 grader.

1. Bland kokosmelk og fiberhusk, la det svelle i 5-10 minutter.

2. Pisk egg og honning godt sammen.

3. Bland kokosmelk og eggeblandingen. 

4. Rør godt til klumpfri røre.

5. Bland i det tørre og ha over olje.

6. Rør kjapt sammen til en helt klumpfri røre.

7. Fordel røren i muffinsformer, fyll dem 3/4 fulle.

8. Stekes i 10 minutter midt i ovnen. Avkjøl på rist.

 

Topp gjerne med honning eller glassur for å gjøre de litt ekstra søte.

VISSTE DU AT


En mørk honning har som regel sterkere smak enn en lys type?