Filtrer i våre oppskrifter

Gourmetpizza

med chevre og honning

  • Småretter
  • 20 MIN
  • 1 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 1 stk Tine familiepizzabunn, italiensk

  • Fyll:
  • 150 g kjøttdeig
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts nykvernet pepper
  • 2 dl Tine pizzasaus tomat
  • 1 stk rødløk (i tynne ringer)
  • 12 stk sorte oliven
  • 150 g Chevre original

  • Topping:
  • 2 dl ruccola
  • 1 ss flytende honning
TIPS


Prøv også med spekeskinke i stedet for kjøttdeig.




Pizza med fyll litt utenom det vanlige. Kjøttdeig, løk, oliven og norskprodusert chevre stekes i ovnen og herligheten toppes med honning og ruccola. Pizzaen kan nytes både som middag til hverdags eller som helgekos.

1. Sett stekeovnen på 250°C.

2. Trill pizzabunnen ut på stekebrett med bakepapiret under.

Fyll:

3. Brun kjøttdeigen og smak til med krydder. Rens og skjær løken i skiver. Vask rucculasalaten.

4. Fordel sausen over pizzaen, og legg kjøttdeig oppå. Legg så på løken sammen med oliven og chèvre.

5. Stek pizzaen midt i ovnen 10 - 15 minutter.

Topping:

6. Topp den ferdige pizzaen med ruccola. Drypp litt flytende honning over ved servering.

 

Kilde: Tine Mediebank, foto: Synøve Dreyer

VISSTE DU AT


Forskere mener honning øker kroppens opptak av kalsium?