Filtrer i våre oppskrifter

Honningbananer

Lag sammen med barna

  • Frokost
  • 15 MIN
  • 2 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 1 litt undermoden banan (helt gul)
  • 1 ss honning
  • 1 ss vann
  • 1 ts kanel
  • olje til steking



Stekte bananer er supergodt – du har kanskje prøvd den friterte varianten på kinarestaurant? Her har vi skåret bananen i skiver, slik at du kan bruke den både til dessert (for eksempel med vaniljeis) og til deilig topping på yoghurt med müsli!

 

Hell olje i en stekepanne på medium varme. Legg bananskivene i pannen, la steke 1-2 minutter på hver side. Mens bananskivene steker visper du sammen honning og vann. Når bananskivene er stekt, heller du over honningblandingen.

Avkjøl skivene, krydre med kanel.

 

VISSTE DU AT


Honning inneholder mye pollen, men lite av det pollenet som allergikere kan reagere på?