Filtrer i våre oppskrifter

Kyllingfajitas med chevre

  • Hovedretter
  • 15 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 500 g strimlet kyllingfilet
  • 1 rød paprika
  • 1 ss Tine smør til steking
  • 1 pose fajita kryddermiks
  • 1,5 ss honning
  • 200 g chevre naturell
  • 50 g valnøtter
  • 2 dl ruccola
  • Tilbehør:
  • 8 tortillalefser
  • 1 finskåret mango
  • 3 ss frisk koriander
  • rømme
TIPS


Lag gjerne en hjemmelaget guacamole som du serverer ved siden av.




Tortillalefser kan fylles med det du måtte ønske. Her er en velsmakende variant med kylling, smuldret chevre og valnøtter. Et godt alternativ til den etterhvert tradisjonelle fredagstacoen. Server med finskåret mango, en dæsj rømme og frisk, grovhakket koriander.

1. Sett stekeovnen på 150°C.

2. Stek kylling og paprika i smør til kyllingen blir gjennomstekt. Tilsett kryddermiksen. Senk varmen og ha i honning, geitost (chevre) og valnøtter.

3. Varm tortillalefsene innpakket i aluminiumfolie midt i stekeovnen i ca 8-10 minutter.

4. Server kyllingen og paprika i lefsene. Grovhakk koriander og strø over og server med mango og ruccola. Guacamole smaker også godt til kyllingfajitas.

 

Kilde: tine.no

VISSTE DU AT


Dronene (hannbiene) blir kastet ut av kuben når det ikke lenger er bruk for dem til parring?