Filtrer i våre oppskrifter

Kyllingklubber

  • Småretter
  • 20-40 MIN
  • 5 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 10 stk kylingklubber

  • Marinade:
  • 2 ss honning
  • 2 ss vineddik
  • 2 ss soyasaus
  • 2 båter hvitløk
  • 1/2 ts malt ingefær



Server kyllingklubber som en liten aperitif eller som en del av et tapas- eller koldbord.

1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær.

2. Ha marinaden i en plastpose sammen med kyllingklubbene. mariner i 5-6 timer eller over natten.

3. Stek klubbene midt i ovnen ved 225 grader i ca 20 minutter. Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden.

Server med for eksempel lettkokt fennikel.

 

Kilde: http://www.matprat.no/ 

VISSTE DU AT


Dronene (hannbiene) blir kastet ut av kuben når det ikke lenger er bruk for dem til parring?