Filtrer i våre oppskrifter

Oppskrift

Lun brie med honning

  • Småretter
  • 20 MIN
  • 1-10 PORSJONER
  • Du trenger:
  • Romtemperert Fryd Brie
  • Kanel
  • Fjellhonning
  • Rosmarin
  • Røkeflis (Flis fra bøk er best, men bruk gjerne fra annet løv- eller frukttre. Ikke gran eller furu!)
  • Einer og einerbær





Varm røkeflis, rosmarin, einer og einebær i panne.

Legg den godt tempererte osten i midten.

Sett fyr på flisen, la brenne i 20 sekunder. Blås flammene forsiktig ut.

La osten ligge og lune seg et par minutter før du har kanel og honning på osten.

Skorpen på osten er spiselig!

Skal du imponere, så pynt meg blomster eller annet dekorativt.

Mange blomsterer spiselige, blant annet nellik, ringblomst, stemor og blomkarse.

Server gjerne med toast eller noe annet sprøtt til.

 

VISSTE DU AT


Rundt en tredjedel av maten vi spiser er avhengig av biene?