Filtrer i våre oppskrifter

Pai med juleskinke og rødkål

  • Hovedretter
  • 20-40 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 4 stk egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer



En fargerik og annerledes pai med smak av jul.

1. Dekk en paiform med paideigen.

2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler.

3. Stek det raskt sammen med honning.

4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.

5. Stekes i 20 minutter på 225 ºC midt i ovnen.

 

Kilde: matprat.no

VISSTE DU AT


Bier kan reversere aldringsprosessen. Forskere tror at dette en dag kan hjelpe oss mennesker.