Filtrer i våre oppskrifter

Pistasje- og aprikoschutney

  • Sauser
  • 10 MIN
  • 1 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 100 g pistasjenøtter
  • 100 g tørket aprikos
  • 4 ss flytende honning
TIPS


Hvis du ønsker en litt annen vri på denne chutneyen, kan du bytte ut aprikoser med tørket ananas eller papaya.




Tilbehør til ost skal ikke konkurrere med ostens smak, men være et kompliment. Denne oppskriften på chutney med hakkede pistasjenøtter og aprikoser er perfekt å servere på ost & kjeks-kvelden eller som en spiselig gave til den som setter ekstra pris på noe godt.

1. Hakk pistasjenøttene og skjær de tørkede aprikosene i mindre biter. Bland dette og rør inn så mye honning at det blir en sammenhengende masse.

 

Kilde: TINE Mediebank, foto: Synøve Dreyer

VISSTE DU AT


Honning er et rent naturprodukt, helt uten tilsetninger?