Filtrer i våre oppskrifter

Potetsalat med epler

  • Salater
  • 20 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 10 poteter
  • 1 vårløk
  • 2 røde epler
  • 3 stilker stangselleri

  • Dressing:
  • 3 dl (1 beger) TINE Créme Frâiche Lett
  • 50 g Normanna
  • 1 ts flytende honning
TIPS


Som dressing til en potetsalat kan du variere mellom kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme. Bestem selv hvor syrnet smak eller hvor mager du vil ha dressingen.




Det er smart å koke mer poteter enn du trenger den ene dagen. Av restene lager du raskt gode potetsalater som denne med epler. Potetsalat smaker godt til både grillet kjøtt og fisk.

1. Kok potetene med skallet på. Avkjøl og del dem i biter. Del epler og stangselleri i biter.

Dressing:

2. Rør sammen alt til dressingen og smak godt til med salt og nykvernet pepper. Bland sausen sammen med potetene, selleri og epler.

3. La salaten trekke minst 1 time før servering.

 

Kilde: TINE Mediebank

VISSTE DU AT


Dronningen kan leve i mange år, mens arbeidsbiene bare lever i 28-35 dager i innsamlingsperioden?