Filtrer i våre oppskrifter

Wok med lammekjøtt

  • Hovedretter
  • Under 20 MIN
  • 4 PORSJONER
  • Du trenger:
  • 600 g benfritt lammekjøtt
  • 2 ss olje
  • 1/2 stk slangeagurk
  • 2 stk gulrot
  • 1 boks hermetisk babymais
  • 1,5 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss maisstivelse (maizena)
  • 1 ss honning
  • 1 ss sherry eller solbærsaft
  • 1 ss eddik 7%





 

1. Skjær kjøtt, agurk og gulrøtter i tynne strimler. Gulrøttene kan eventuelt grovrives.

2. Varm olje i woken til det ryker og brun kjøttet i små porsjoner, 2-3 minutter på sterk varme. Legg til side.

3. Fres grønnsakene i olje og legg kjøttet tilbake i woken.

4. Bland sammen buljongkraft, maizena, soyasaus, honning, sherry og eddik og hell over. Rør til det tykner og maten er klar for servering.

 

Kilde: http://www.matprat.no/

VISSTE DU AT


Litt honning kan hjelpe deg å bli kvitt søthunger?